Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Cartagena

Billiga flyg till Cartagena, de bästa sista minuten-erbjudandena till Cartagena.

Om du funderar på att resa till Cartagena, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Cartagena.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AtenFlyg till Warsawa,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Cartagena med JetBlue Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Cartagena - MiamiCartagena - MedellinCartagena - Fort Lauderdale,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Cartagena

Flyg till Cartagena

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Genom att boka en flygresa till Cartagena med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Letar du efter ett billigt flyg till Cartagena? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Cartagena med bara ett par klick.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Cartagena men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Cartagena är en bra anledning för att be om semester.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Cartagena från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Cartagena

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 12,00 kr
Mål på McDonald's 47,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 212,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 17,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 324,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 430,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 808,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Cartagena

Topp flygbolag