Behöver du hjälp?

Flyg till Cartagena

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Cartagena, de bästa sista minuten-erbjudandena till Cartagena.

Om du funderar på att resa till Cartagena, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Cartagena.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Aten, Flyg till Warsawa, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Cartagena med JetBlue Airways, till Cartagena med Spirit Airlines , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Cartagena - Miami, Cartagena - Medellin, Cartagena - Fort Lauderdale, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Cartagena

Flyg till Cartagena

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Genom att boka en flygresa till Cartagena med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Letar du efter ett billigt flyg till Cartagena? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Cartagena med bara ett par klick.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Cartagena men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Cartagena är en bra anledning för att be om semester.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Cartagena från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Levnadskostnader i Cartagena

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 8,00 kr
Mål på McDonald's 33,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 199,00 kr
Enkelbiljett 7,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 17,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 279,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 334,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 087,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Cartagena

Cartagena flygplatser

Väderprognos för Cartagena

 • söndag 11
  Max 29  ºC
  Min 26  ºC
 • måndag 12
  Max 30  ºC
  Min 26  ºC
 • tisdag 13
  Max 30  ºC
  Min 26  ºC
 • onsdag 14
  Max 30  ºC
  Min 26  ºC
 • torsdag 15
  Max 29  ºC
  Min 27  ºC