Flyg fran Chiang Mai till Phuket

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg från Chiang Mai till Phuket, de bästa sista minuten-erbjudandena Chiang Mai till Phuket

Information om flyget från Chiang Mai till Phuket

Pris för flyg för återresa

mån 14 mars - fre 18 mars

från

401 kr

Pris för enkelresa

från 128 kr

Flyg som avgår från

  • Chiang Mai

Flyg som anländer till

  • Phuket

Flygbolag som flyger till denna destination

Thai AirAsia, Bangkok Airways

Från flygplatsen Phuket till stadscentrum

26.18 km

Flygsträcka

1214.78 km

Flygbiljetter från Chiang Mai till Phuket

Flyg till Chiang Mai - Phuket

Åker du på många flygresor? Förlita dig på Bravofly och låt oss bli din partner och ditt verktyg för att söka flyg, boka hotell och hyrbil i Phuket och resten av världen.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Chiang Mai till Phuket i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Chiang Mai till Phuket räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

Om du inte har något speciellt datum du måste åka, titta på våra erbjudanden för flygblijetter för den här månaden. Erbjudandet med flyg från Chiang Mai till Phuket brukar vara väldigt uppskattat vid den här tiden på året.

De tjänster som erbjuds av Bravofly begränsas inte enbart till valet av flygresa från Chiang Mai till Phuket… och om du laddar ner vår applikation för iPhone, kommer du alltid att ha ett användbart verktyg för att planera din semester i fickan.

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.


Du kanske är intresserad av Flyg Chiang Mai eller sök Lågprisflyg från Phuket till Chiang Mai Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Phuket

Lågprisflyg från utanför Sverige till Phuket