Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Chiang Rai

Billiga flyg till Chiang Rai, de bästa sista minuten-erbjudandena till Chiang Rai.

Om du funderar på att resa till Chiang Rai, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Chiang Rai.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till ErbilFlyg till Prag,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Chiang Rai med Thai AirAsia ,till Chiang Rai med Bangkok Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Chiang Rai - Krabi,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Chiang Rai

Söker du ett flyg till Chiang Rai? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Chiang Rai.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Chiang Rai med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Chiang Rai och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Chiang Rai men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Chiang Rai är en bra anledning för att be om semester.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Chiang Rai

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 11,00 kr
Mål på McDonald's 41,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 10,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 194,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 404,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 866,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Chiang Rai