Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Chiclayo

Billiga flyg till Chiclayo, de bästa sista minuten-erbjudandena till Chiclayo.

Om du funderar på att resa till Chiclayo, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Chiclayo.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till GöteborgFlyg till Helsingfors,  etc. 


Flygbiljetter till Chiclayo

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Chiclayo snabbare.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Chiclayo och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Chiclayo, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Chiclayo under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Chiclayo och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Chiclayo

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 9,00 kr
Kaffe med mjölk 16,00 kr
Mål på McDonald's 22,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 7,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 196,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 220,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från utanför Sverige till Chiclayo