Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Chongqing

Billiga flyg till Chongqing, de bästa sista minuten-erbjudandena till Chongqing.

Om du funderar på att resa till Chongqing, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Chongqing.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Aten,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Chongqing med Finnair ,till Chongqing med Thai AirAsia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Chongqing - BangkokChongqing - KöpenhamnChongqing - Denpasar Bali,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Chongqing

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Chongqing med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Söker du ett flyg till Chongqing? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Chongqing.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Chongqing, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Chongqing. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Chongqing, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Chongqing

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 5,00 kr
Kaffe med mjölk 36,00 kr
Mål på McDonald's 41,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 251,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 501,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 188,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 560,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Chongqing

Lågprisflyg från utanför Sverige till Chongqing