Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Christchurch

Billiga flyg till Christchurch, de bästa sista minuten-erbjudandena till Christchurch.

Om du funderar på att resa till Christchurch, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Christchurch.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till IstanbulFlyg till Ängelholm/Helsingborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Christchurch med Jetstar Airways ,till Christchurch med Emirates , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Christchurch - ShanghaiChristchurch - SydneyChristchurch - Denpasar Bali,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Christchurch

Flyg till Christchurch

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Christchurch, resten tänker Bravofly på.

I fall du letar efter flygbiljetter till Christchurch, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Christchurch på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Christchurch från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Christchurch

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 33,00 kr
Kaffe med mjölk 26,00 kr
Mål på McDonald's 59,00 kr
Vatten (0,33 l) 14,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 563,00 kr
Enkelbiljett 22,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 18,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 295,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 583,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 16 763,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Christchurch

Lågprisflyg från utanför Sverige till Christchurch