Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Cleveland

Billiga flyg till Cleveland, de bästa sista minuten-erbjudandena till Cleveland.

Om du funderar på att resa till Cleveland, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Cleveland.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till LissabonFlyg till Visby,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Cleveland med Delta Air Lines ,till Cleveland med US Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Cleveland - GöteborgCleveland - New York,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Cleveland

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Cleveland och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Cleveland med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Cleveland, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Cleveland, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Cleveland och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Cleveland

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 28,00 kr
Mål på McDonald's 56,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 746,00 kr
Enkelbiljett 20,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 29,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 253,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 302,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 24 825,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Cleveland