Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Cochabamba

Billiga flyg till Cochabamba, de bästa sista minuten-erbjudandena till Cochabamba.

Om du funderar på att resa till Cochabamba, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Cochabamba.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till PragFlyg till Malaga,  etc. 


Flyg till Cochabamba

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Cochabamba från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du letar efter en flygresa till Cochabamba och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Cochabamba kommer att visas på direkten.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Cochabamba, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Cochabamba, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Cochabamba och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Cochabamba

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 49,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 135,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 9,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 331,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 404,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 063,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Cochabamba