Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Dalian

Billiga flyg till Dalian, de bästa sista minuten-erbjudandena till Dalian.

Om du funderar på att resa till Dalian, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Dalian.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till OsloFlyg till Lissabon,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Dalian med Air China Limited , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Dalian - PhuketDalian - Shanghai,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Dalian

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Dalian men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Dalian är en bra anledning för att be om semester.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Dalian, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Dalian snabbare.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Dalian och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Dalian

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 33,00 kr
Mål på McDonald's 38,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 304,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 251,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 523,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 8 160,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Dalian

Topp flygbolag