Behöver du hjälp?

Flyg till Dar Es Salaam

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Dar Es Salaam, de bästa sista minuten-erbjudandena till Dar Es Salaam.

Om du funderar på att resa till Dar Es Salaam, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Dar Es Salaam.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Amsterdam, Flyg till Dusseldorf, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Dar Es Salaam med Turkish Airlines, till Dar Es Salaam med KLM , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Dar Es Salaam - Stockholm, Dar Es Salaam - Göteborg, Dar Es Salaam - Zanzibar, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Dar Es Salaam

Flyg till Dar Es Salaam

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Dar Es Salaam under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Dar Es Salaam och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Dar Es Salaam snabbare.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Dar Es Salaam och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Dar Es Salaam, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Levnadskostnader i Dar Es Salaam

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 10,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 51,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 147,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 21,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 288,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 330,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 212,00 kr

Lågprisflyg från städer i Dar Es Salaam till Dar Es Salaam

Lågprisflyg från utanför Sverige till Dar Es Salaam

Dar Es Salaam flygplatser

Väderprognos för Dar Es Salaam

 • onsdag 14
  Max 25  ºC
  Min 22  ºC
 • torsdag 15
  Max 27  ºC
  Min 22  ºC
 • fredag 16
  Max 30  ºC
  Min 23  ºC
 • lördag 17
  Max 28  ºC
  Min 23  ºC
 • söndag 18
  Max 24  ºC
  Min 23  ºC