Flyg fran Dhaka till Colombo

Billiga flyg från Dhaka till Colombo, de bästa sista minuten-erbjudandena Dhaka till Colombo

Information om flyget från Dhaka till Colombo

Pris för flyg för återresa

sön 14 apr. - tors 18 apr.

från

3 842 kr

Pris för enkelresa

från 3 842 kr

Flyg som avgår från

  • Dhaka

Flyg som anländer till

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Colombo till stadscentrum

26.97 km

Flygsträcka

2190.08 km

Flygbiljetter från Dhaka till Colombo

Flyg till Dhaka - Colombo

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Dhaka till Colombo i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Dhaka till Colombo räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

Efter att du har hittat din flygresa för från Dhaka till Colombo, fortsätt att organisera din resa. Förutom flyget ger Bravofly dig möjligheten att boka hyrbil, hotellrum i Colombo och även en turistguide för Colombo för att få reda på allt som du behöver uppleva på plats.

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Dhaka till Colombo

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Åker du på många flygresor? Förlita dig på Bravofly och låt oss bli din partner och ditt verktyg för att söka flyg, boka hotell och hyrbil i Colombo och resten av världen.


Du kanske är intresserad av Flyg Dhaka Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Colombo

Lågprisflyg från utanför Sverige till Colombo