Flyg fran Dhaka till Colombo

Billiga flyg från Dhaka till Colombo, de bästa sista minuten-erbjudandena Dhaka till Colombo

Information om flyget från Dhaka till Colombo

Pris för flyg för återresa

fre 24 nov. - fre 01 dec.

från

5 277 kr

Pris för enkelresa

från 5 277 kr

Flyg som avgår från

  • Dhaka

Flyg som anländer till

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Colombo till stadscentrum

26.97 km

Flygsträcka

2190.08 km

Flygbiljetter från Dhaka till Colombo

Flyg till Dhaka - Colombo

Välkommen till Bravofly’s sökmotor! Om du är här för att du letade efter ett flyg med rutten från Dhaka till Colombo och fortfarande inte hittat den som passar dig bäst, då beror det på att du var på en annan sida först.

Efter att du har hittat din flygresa för från Dhaka till Colombo, fortsätt att organisera din resa. Förutom flyget ger Bravofly dig möjligheten att boka hyrbil, hotellrum i Colombo och även en turistguide för Colombo för att få reda på allt som du behöver uppleva på plats.

Åker du på många flygresor? Förlita dig på Bravofly och låt oss bli din partner och ditt verktyg för att söka flyg, boka hotell och hyrbil i Colombo och resten av världen.

När du genomför bokningen av dina billiga flygbiljetter hos Bravofly, kommer du att kunna dra nytta av vår försäkring som Bravofly har utvecklat efter år av samarbete tillsammans med EuroAssistance.

Händer det ofta att du är osäker på vilken destination du vill åka till? Låt dig inspireras av våra erbjudande på flygbiljetter till Colombo från Dhaka. Om du inte har några speciella datum som du måste resa på är det ett bra sätt att spara pengar på din semester.


Du kanske är intresserad av Flyg Dhaka Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Colombo