Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Dominica

Har du hittat in till vår flygsökmotor eftersom du är i behov av ett flyg till Dominica . Fyll i sökformuläret, genomför din sökning och välj bland de flyg som bäst passar dina behov.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Dominica , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

Att hitta en flygresa till Dominica är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Dominica .

Om du istället vill upptäcka nya lösningar, ta en titt på våra erbjudande på flygbiljetter till Dominica , de har vi valt att lägga till för att utöka dina valmöjligheter.

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Dominica , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Dominica

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Dominica

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 21,00 kr
Mål på McDonald's 45,00 kr
Vatten (0,33 l) 12,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 7,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 15,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 252,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 445,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 601,00 kr