Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Donetsk

Billiga flyg till Donetsk, de bästa sista minuten-erbjudandena till Donetsk.

Om du funderar på att resa till Donetsk, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Donetsk.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AlicanteFlyg till Ängelholm/Helsingborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Donetsk med Pegasus Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Donetsk - StockholmDonetsk - AntalyaDonetsk - Barcelona,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Donetsk

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Donetsk, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Donetsk och många andra destinationer.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Att hitta en flygresa till Donetsk som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Donetsk, resten tänker Bravofly på.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Donetsk med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Donetsk på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Donetsk

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 4,00 kr
Kaffe med mjölk 6,00 kr
Mål på McDonald's 20,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 36,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 267,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 429,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 293,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Donetsk

Lågprisflyg från utanför Sverige till Donetsk

Topp flygbolag