Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg DR Kongo

Bravofly har den ledande flygsökmotorn i Italien med 100% italiensk teknologi. Sök ditt flyg till CD, du kommer att bli förvånad över hur många alternativ du hittar.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till DR Kongo , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

Bravofly är kompassen som leder sökningen efter den perfekta flygresan till DR Kongo . Använd de föreslagna filtren för att organisera resultaten som visas för din sökning , det ger dig mer tid att välja den lösningen som passar just dig bäst.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till DR Kongo som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till DR Kongo .

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till DR Kongo , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i DR Kongo

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Kinshasa

    Avresa den den 21 januari 2018 och retur den den 25 januari 2018

    från 4 168 kr
    för 1dgr sedan

Levnadskostnader i DR Kongo

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Kaffe med mjölk 26,00 kr
Mål på McDonald's 75,00 kr
Vatten (0,33 l) 24,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 15,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 749,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 340,00 kr