Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Dushanbe

Billiga flyg till Dushanbe, de bästa sista minuten-erbjudandena till Dushanbe.

Om du funderar på att resa till Dushanbe, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Dushanbe.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Dublin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Dushanbe med Turkish Airlines ,till Dushanbe med Aeroflot , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Dushanbe - BishkekDushanbe - LondonDushanbe - Moskva,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Dushanbe

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Dushanbe, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Dushanbe snabbare.

I fall du letar efter flygbiljetter till Dushanbe, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Dushanbe, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Dushanbe

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 5,00 kr
Kaffe med mjölk 12,00 kr
Mål på McDonald's 29,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 24,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 19,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 205,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 239,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 984,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Dushanbe

Lågprisflyg från utanför Sverige till Dushanbe