Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Eldoret

Billiga flyg till Eldoret, de bästa sista minuten-erbjudandena till Eldoret.

Om du funderar på att resa till Eldoret, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Eldoret.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AlicanteFlyg till Malaga,  etc. 


Flygbiljetter till Eldoret

Att hitta en flygresa till Eldoret som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Eldoret, resten tänker Bravofly på.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Eldoret, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Eldoret. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Eldoret snabbare.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Eldoret, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Eldoret

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 18,00 kr
Mål på McDonald's 40,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 72,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 20,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 120,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 120,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 403,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Eldoret