Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Eritrea

Fortsätt att besöka Bravoflys hemsida för att organisera dina flygresor i lugn och ro och med stor säkerhet. Om du bokar via Bravofly och vill slippa bekymra dig under resan - lägg till vår reseförsäkring.

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Eritrea erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Eritrea . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..

Bravofly är kompassen som leder sökningen efter den perfekta flygresan till Eritrea . Använd de föreslagna filtren för att organisera resultaten som visas för din sökning , det ger dig mer tid att välja den lösningen som passar just dig bäst.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Eritrea , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Eritrea

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Asmara

    Avresa den den 11 april 2018 och retur den den 19 april 2018

    från 5 203 kr
    för 25dgr sedan

Levnadskostnader i Eritrea

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 263,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 526,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 789,00 kr