Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Fijiöarna

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Fijiöarna , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

Har du hittat in till vår flygsökmotor eftersom du är i behov av ett flyg till Fijiöarna . Fyll i sökformuläret, genomför din sökning och välj bland de flyg som bäst passar dina behov.

För att leta efter din flygresa till Fijiöarna , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till Fijiöarna som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till Fijiöarna .

Fortsätt att besöka Bravoflys hemsida för att organisera dina flygresor i lugn och ro och med stor säkerhet. Om du bokar via Bravofly och vill slippa bekymra dig under resan - lägg till vår reseförsäkring.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Fijiöarna

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Fijiöarna

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 17,00 kr
Kaffe med mjölk 23,00 kr
Mål på McDonald's 61,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 182,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 6,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 403,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 343,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 702,00 kr