Flyg Ryanair

Billiga flyg med Ryanair, billiga flygbiljetter med Ryanair till alla destinationer från Stockholm, Malmö, Göteborg och varifrån som helst i världen.

Flygbiljetter med Ryanair

Ryanair är ett väletablerat och välkänt flygbolag som har gjort sig ett namn genom att vara ledande inom budgetflyg på marknaden. När du väljer ett flyg med Ryanair garanterar du att alltid få din biljett till ett lågt pris. Detta tillsammans med samma värdefulla omsorg om kunders välbefinnande under resan. För det är inte endast priserna som utmärker Ryanair. Flygbolaget har dessutom de mest tidssäkra flygningarna av alla bolag i Europa. Därtill besitter de också en branschledande säkerhetskapacitet och en nästintill felfri bagagehantering. Till på köpet är deras policy alltigenom grön med klimatsmarta avgångar och flygplan. Ryanair har 1600 avgångar varje dag till över 185 destinationer. I drift har företaget miljövänliga och nybyggda Boeing 737-800 och Boeing 737.

Det här gäller för bagage hos Ryanair

Med alla billiga flyg med Ryanair ingår en kabinväska som får väga upp till 10 kg och ha storleken 55cm x 40cm x 20cm. Utöver denna är det även tillåtet att ha en liten hand- eller datorväska. För spädbarn ingår inget extra bagage och ditt barn ska av säkerhetsskäl sitta i ditt knä under hela flygningen. Du får däremot ta med en babyväska om max 5 kg som går utöver bagagetillåtelsen i övrigt. För stora kabinväskor nekas vid gaten och kommer istället att mot avgift medföras i bagageutrymmet om plats finns. Därför kan det vara en god idé att noga kolla upp restriktioner innan du flyger för att undvika problem. Din väska mäts vid säkerhetskontrollen och om den inte håller måttet kommer den inte att kunna användas som kabinväska utan måste checkas in.

Reglerna för incheckat bagage

Vid varje bokningstillfälle kan du välja hur mycket bagage du vill ta med mot en extra tilläggskostnad. Vill du checka in 15 eller 20 kg? Du får ha med dig högst två väskor per passagerare. Om du har missat att lägga till ett kolli när du bokar din biljett kan du enkelt göra det i efterhand via hemsidan. Avgifterna för detta varierar beroende på hur nära avgång det är, men de debiteras alltid per person och enkelresa. Det är alltid rabatterat att göra sin bokning online! Om du av händelse skulle råka ha övervikt på ditt incheckade bagage kommer du att debiteras manuellt per kilo övervikt. Därför kan det alltid vara en god idé att se till att du har checkat in rätt antal kollin om du misstänker att din väska kan väga för mycket. Om du använder dig av självbetjäningsautomater på flygplatsen måste du ha lämnat det vid bag drop senast 40 minuter innan avgång. Om du reser med specialutrustning som stor sportutrustning eller dylikt finns särskilda reservationer. Om du vill veta mer om detta finns det god information att få via hemsidan eller genom att ringa kundcenter. Av säkerhetsskäl får din väska vara max 81 cm i höjd, 119 cm i bredd och 119 i djup. Detta också av hälsoskäl för dem som arbetar på flygplatsen.

Övrig värdefull information

Om du vill vara säker på att få all information i tid om din flight är det en bra idé att ladda ned Ryanairs app. Denna finns till både iPhone och Android. Från denna kan du sköta din bokning i tre enkla steg som sparar massor av tid, och du kan checka in och få tillgång till ditt inbyggda boardingkort. Du får dessutom din egna inloggning från vilken du kan se dina avgångar och eventuella förseningar. Du får alltid live-uppdateringar om dina flygningar var du än befinner dig. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att administrera sina flyg med Ryanair!

Förmåner när du flyger med Ryanair

Ryanair flyger i enlighet med en lågprismodell som har fått andra aktörer på marknaden att följa efter och erbjuda flygningar till låga priser. Att resa och se världen ska vara tillgängligt för alla, oavsett storleken på plånboken! Just därför har Ryanair en garanti om att alltid ha marknadens absolut lägsta biljettpriser.Ryanair har ett förmånligt system som heter Business Plus som underlättar din resa på flera sätt. Med hjälp av denna kan du ändra både tider, datum och destinationer utan extra kostnad. Till och med samma dag du ska resa! Massor av information går att finna på hemsidan.