Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Fortaleza

Billiga flyg till Fortaleza, de bästa sista minuten-erbjudandena till Fortaleza.

Om du funderar på att resa till Fortaleza, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Fortaleza.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AmsterdamFlyg till Palma Mallorca,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Fortaleza med TAP-Portugal , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Fortaleza - Rio de JaneiroFortaleza - MilanoFortaleza - Salvador,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Fortaleza

Flyg till Fortaleza

Genom att boka en flygresa till Fortaleza med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Letar du efter ett billigt flyg till Fortaleza? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Fortaleza med bara ett par klick.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Fortaleza under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Fortaleza och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Fortaleza, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Fortaleza.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Fortaleza

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 58,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 175,00 kr
Enkelbiljett 8,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 12,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 400,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 484,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 168,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Fortaleza

Lågprisflyg från utanför Sverige till Fortaleza