Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Franska Polynesien

Fortsätt att besöka Bravoflys hemsida för att organisera dina flygresor i lugn och ro och med stor säkerhet. Om du bokar via Bravofly och vill slippa bekymra dig under resan - lägg till vår reseförsäkring.

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Franska Polynesien erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.

För att leta efter din flygresa till Franska Polynesien , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Franska Polynesien , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Franska Polynesien . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Franska Polynesien

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Franska Polynesien

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 29,00 kr
Kaffe med mjölk 32,00 kr
Mål på McDonald's 77,00 kr
Vatten (0,33 l) 14,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 1 018,00 kr
Enkelbiljett 21,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 63,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 423,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 672,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 15 690,00 kr