Flyg fran Göteborg till Bologna

Billiga flyg från Göteborg till Bologna, de bästa sista minuten-erbjudandena Göteborg till Bologna

Information om flyget från Göteborg till Bologna

Pris för flyg för återresa

lör 27 maj - ons 31 maj

från

3 140 kr

Pris för enkelresa

från 3 140 kr

Flyg som avgår från

Flyg som anländer till

  • Bologna

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Bologna till stadscentrum

5.43 km

Flygsträcka

1470.19 km

Flygbiljetter från Göteborg till Bologna

Flyg till Göteborg - Bologna

När du har hittat din flygresa från Göteborg till Bologna fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Göteborg till Bologna kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Bologna och om du önskar att övernatta i Bologna hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Bologna på Bravofly’s hemsida.

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Göteborg till Bologna

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Göteborg till Bologna i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Göteborg till Bologna räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

Om du reser ofta och behöver ett pålitligt och användbart verktyg att ha med dig under dina flygresor, ladda ner Bravofly’s applikation till iPhone så är du alltid utrustad med rätt redskap.

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.


Du kanske är intresserad av Flyg Göteborg eller sök Lågprisflyg från Bologna till Göteborg Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Bologna

Lågprisflyg från utanför Sverige till Bologna