Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mitt BravoflyBehöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Grenada

Billiga flyg till Grenada, de bästa sista minuten-erbjudandena till Grenada.

Om du funderar på att resa till Grenada, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Grenada.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till Palma MallorcaFlyg till Dusseldorf,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Grenada med British Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Grenada - New York,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Grenada

Söker du ett flyg till Grenada? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Grenada.

Om du letar efter en flygresa till Grenada och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Grenada kommer att visas på direkten.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Grenada bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Grenada under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Grenada och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Levnadskostnader i Grenada

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 18,00 kr
Kaffe med mjölk 25,00 kr
Mål på McDonald's 42,00 kr
Vatten (0,33 l) 11,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 839,00 kr
Enkelbiljett 8,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 84,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 335,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 671,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 10 065,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Grenada

 • Flyg Köpenhamn - Grenada

  Avresa den den 13 februari 2019 och retur den den 21 februari 2019

  från 6 504 kr
  för 11dgr sedan
 • Flyg New York - Grenada

  Avresa den den 4 februari 2019 och retur den den 8 februari 2019

  från 4 676 kr
  för 20dgr sedan

Topp flygbolag