Flyg fran Guatemala City till San Salvador

Billiga flyg från Guatemala City till San Salvador, de bästa sista minuten-erbjudandena Guatemala City till San Salvador

Information om flyget från Guatemala City till San Salvador

Pris för flyg för återresa

mån 25 mars - mån 01 apr.

från

1 490 kr

Pris för enkelresa

från 1 490 kr

Flyg som avgår från

  • Guatemala City

Flyg som anländer till

  • San Salvador

Flygbolag som flyger till denna destination

Iberia

Från flygplatsen San Salvador till stadscentrum

10.95 km

Flygsträcka

175.15 km

Flygbiljetter från Guatemala City till San Salvador

Flyg till Guatemala City - San Salvador

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Åker du på många flygresor? Förlita dig på Bravofly och låt oss bli din partner och ditt verktyg för att söka flyg, boka hotell och hyrbil i San Salvador och resten av världen.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Guatemala City till San Salvador i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Guatemala City till San Salvador räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

Efter att du har hittat din flygresa för från Guatemala City till San Salvador, fortsätt att organisera din resa. Förutom flyget ger Bravofly dig möjligheten att boka hyrbil, hotellrum i San Salvador och även en turistguide för San Salvador för att få reda på allt som du behöver uppleva på plats.

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Guatemala City till San Salvador


Du kanske är intresserad av Flyg Guatemala City eller sök Lågprisflyg från San Salvador till Guatemala City Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till San Salvador