Behöver du hjälp?
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Om du funderar på att resa till Guernsey, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Guernsey.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Prag,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Guernsey med FlyBE , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Guernsey - LondonGuernsey - Southampton,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Guernsey

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Guernsey på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Guernsey men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Guernsey är en bra anledning för att be om semester.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Guernsey från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du letar efter en flygresa till Guernsey och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Guernsey kommer att visas på direkten.

Levnadskostnader i Guernsey

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 33,00 kr
Mål på McDonald's 62,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 35,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 591,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 650,00 kr
Löner Genomsnittliga priser

Lågprisflyg från utanför Sverige till Guernsey

 • Flyg Belfast - Guernsey

  Avresa den den 23 november 2019 och retur den den 25 november 2019

  från 1 150 kr
  för 9dgr sedan
 • Flyg London - Guernsey

  Avresa den den 15 november 2019 och retur den den 19 november 2019

  från 808 kr
  för 3dgr sedan

Topp flygbolag