Behöver du hjälp?

Flyg till Guernsey

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Guernsey, de bästa sista minuten-erbjudandena till Guernsey.

Om du funderar på att resa till Guernsey, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Guernsey.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Köpenhamn, Flyg till Prag, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Guernsey med FlyBE , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Guernsey - London, Guernsey - Southampton, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Guernsey

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Guernsey på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Guernsey men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Guernsey är en bra anledning för att be om semester.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Guernsey från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du letar efter en flygresa till Guernsey och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Guernsey kommer att visas på direkten.

Levnadskostnader i Guernsey

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 33,00 kr
Mål på McDonald's 62,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 35,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 591,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 650,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Guernsey

Topp flygbolag

Guernsey flygplatser

Väderprognos för Guernsey

 • söndag 20
  Max 18  ºC
  Min 11  ºC
 • måndag 21
  Max 18  ºC
  Min 8  ºC
 • tisdag 22
  Max 19  ºC
  Min 9  ºC
 • onsdag 23
  Max 17  ºC
  Min 14  ºC
 • torsdag 24
  Max 15  ºC
  Min 13  ºC