Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Guinea-Bissau

Var gång du organiserar flygresor med de verktyg som finns tillgängliga på Bravofly’s hemsida kan du alltid förlita dig på våra experter. De har stor erfarenhet av resande.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Guinea-Bissau , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till Guinea-Bissau som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till Guinea-Bissau .

Har du hittat in till vår flygsökmotor eftersom du är i behov av ett flyg till Guinea-Bissau . Fyll i sökformuläret, genomför din sökning och välj bland de flyg som bäst passar dina behov.

För att leta efter din flygresa till Guinea-Bissau , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Guinea-Bissau

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Bissau

    Avresa den den 14 mars 2018 och retur den den 20 mars 2018

    från 5 223 kr
    för 4dgr sedan

Levnadskostnader i Guinea-Bissau

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 3,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 750,00 kr