Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Haiphong

Billiga flyg till Haiphong, de bästa sista minuten-erbjudandena till Haiphong.

Om du funderar på att resa till Haiphong, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Haiphong.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till DusseldorfFlyg till Berlin,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Haiphong - Ho Chi Minh City,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Haiphong

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Haiphong med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Haiphong på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Genom att boka en flygresa till Haiphong med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Haiphong under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Haiphong och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Haiphong

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 5,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 30,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 4,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 280,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 311,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 817,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Haiphong