Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Haiti

Om du inte lyckas hitta din flygresa till Haiti som uppfyller alla dina krav, ställ in filtren som du hittar till vänster i sökmotorn. Med de kan du sortera ut endast den typen av flygningar som du är intresserad av.

Om du istället vill upptäcka nya lösningar, ta en titt på våra erbjudande på flygbiljetter till Haiti , de har vi valt att lägga till för att utöka dina valmöjligheter.

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Haiti . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Haiti , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Haiti erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Haiti

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Haiti

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 10,00 kr
Kaffe med mjölk 29,00 kr
Mål på McDonald's 66,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 132,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 4,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 1 349,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 22,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 18 068,00 kr