Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mitt BravoflyBehöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Halmstad

Billiga flyg till Halmstad, de bästa sista minuten-erbjudandena till Halmstad.

Om du funderar på att resa till Halmstad, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Halmstad.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till GenèveFlyg till Oslo,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Halmstad med Next Jet , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Halmstad - StockholmHalmstad - SundsvallHalmstad - Umea,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Halmstad

Tack vare sökmotorn Bravofly har det aldrig varit enklare att köpa billiga flyg till Halmstad. Vårt mål är att det ska gå så enkelt och snabbt som möjligt för dig att köpa din flygresa till Halmstad. Därför kan du på vår webbsida genom en sökning se alla flygtider och priser som finns tillgängliga och välja det billigaste flyget. Du får översikt över alla flygbolag som trafikerar sträckan och kan hitta förmånliga tur- och returbiljetter till Halmstad och njuta av en vacker stad. En stor fördel med Bravofly är att du kan köpa biljetterna direkt på sidan, allt för att det ska gå så smidigt som möjligt. Med många andra flygsökmotorer får du upp prisinformation och flygbolag men för att köpa biljetterna måste du lämna webbsidan. Med Bravofly slipper du det och vi erbjuder därför det bästa alternativet när du vill köpa flygresa till Halmstad.

Hitta ditt flyg till Halmstad med Bravofly - njut av strand, golf och kultur

Många turister letar efter billiga flyg till Halmstad och det är verkligen en drömstad för den som gillar stränder, golfrundor och kultur. Halmstad ligger intill ån Nissan som också är värd ett besök för skulpturen “kvinnohuvud” av den kände spanske konstnären Pablo Picasso. I centrala Halmstad strövar man på kullerstensgator och har ett oändligt utbud barer, caféer och restauranger med härlig atmosfär. Flygen till Halmstad har också blivit populära bland cykelfantaster tack vare Prins Bertils stig, ett naturskönt spår som går från Möllegård naturreservat till Halmstads slott.

De billigaste flygen till Halmstad hittar du med sökmotorn Bravofly

Det bästa med att använda sökmotorn Bravofly när du ska hitta flyg till Halmstad är att hela köpet går smidigt på en och samma sida. När du använder vår sökmotor behöver du bara ange flygplatsen du vill resa ifrån och din destination så hittar vi ditt flyg till Halmstad så billigt som möjligt. När du klickar på “Jämför priser” får du fram en lista med alla alternativ utifrån din sökning. Du kan då direkt jämföra priser från alla flygbolag som trafikerar sträckan. Nu återstår bara för dig att välja det billigaste alternativet till Halmstad, med ditt favoritflygbolag eller den tidtabell som passar dig bäst. Nu är du bara ett klick bort från resan.

Flyg till Halmstad i december

2018-12-24 - 2018-12-302018-12-31 - 2019-01-062019-01-07 - 2019-01-13
från2 072 kr
för 2dgr sedan
från1 951 kr
för 10dgr sedan
från1 871 kr
för 6dgr sedan

Levnadskostnader i Halmstad

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 35,00 kr
Mål på McDonald's 77,00 kr
Vatten (0,33 l) 15,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 644,00 kr
Enkelbiljett 25,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 50,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 399,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 934,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 24 441,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Halmstad

Topp flygbolag