Behöver du hjälp?

Flyg till Halmstad

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Halmstad, de bästa sista minuten-erbjudandena till Halmstad.

Om du funderar på att resa till Halmstad, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Halmstad.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Genève, Flyg till Oslo, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Halmstad med Next Jet , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Halmstad - Stockholm, Halmstad - Sundsvall, Halmstad - Umea, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Halmstad

Tack vare sökmotorn Bravofly har det aldrig varit enklare att köpa billiga flyg till Halmstad. Vårt mål är att det ska gå så enkelt och snabbt som möjligt för dig att köpa din flygresa till Halmstad. Därför kan du på vår webbsida genom en sökning se alla flygtider och priser som finns tillgängliga och välja det billigaste flyget. Du får översikt över alla flygbolag som trafikerar sträckan och kan hitta förmånliga tur- och returbiljetter till Halmstad och njuta av en vacker stad. En stor fördel med Bravofly är att du kan köpa biljetterna direkt på sidan, allt för att det ska gå så smidigt som möjligt. Med många andra flygsökmotorer får du upp prisinformation och flygbolag men för att köpa biljetterna måste du lämna webbsidan. Med Bravofly slipper du det och vi erbjuder därför det bästa alternativet när du vill köpa flygresa till Halmstad.

Hitta ditt flyg till Halmstad med Bravofly - njut av strand, golf och kultur

Många turister letar efter billiga flyg till Halmstad och det är verkligen en drömstad för den som gillar stränder, golfrundor och kultur. Halmstad ligger intill ån Nissan som också är värd ett besök för skulpturen “kvinnohuvud” av den kände spanske konstnären Pablo Picasso. I centrala Halmstad strövar man på kullerstensgator och har ett oändligt utbud barer, caféer och restauranger med härlig atmosfär. Flygen till Halmstad har också blivit populära bland cykelfantaster tack vare Prins Bertils stig, ett naturskönt spår som går från Möllegård naturreservat till Halmstads slott.

De billigaste flygen till Halmstad hittar du med sökmotorn Bravofly

Det bästa med att använda sökmotorn Bravofly när du ska hitta flyg till Halmstad är att hela köpet går smidigt på en och samma sida. När du använder vår sökmotor behöver du bara ange flygplatsen du vill resa ifrån och din destination så hittar vi ditt flyg till Halmstad så billigt som möjligt. När du klickar på “Jämför priser” får du fram en lista med alla alternativ utifrån din sökning. Du kan då direkt jämföra priser från alla flygbolag som trafikerar sträckan. Nu återstår bara för dig att välja det billigaste alternativet till Halmstad, med ditt favoritflygbolag eller den tidtabell som passar dig bäst. Nu är du bara ett klick bort från resan.

Levnadskostnader i Halmstad

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 37,00 kr
Mål på McDonald's 79,00 kr
Vatten (0,33 l) 14,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 672,00 kr
Enkelbiljett 25,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 50,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 398,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 889,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 27 286,00 kr

Lågprisflyg från städer i Halmstad till Halmstad

Topp flygbolag

Halmstad flygplatser

Väderprognos för Halmstad

 • fredag 16
  Max 11  ºC
  Min 1  ºC
 • lördag 17
  Max 13  ºC
  Min 4  ºC
 • söndag 18
  Max 11  ºC
  Min 5  ºC
 • måndag 19
  Max 14  ºC
  Min 5  ºC
 • tisdag 20
  Max 12  ºC
  Min 4  ºC