Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Harbin

Billiga flyg till Harbin, de bästa sista minuten-erbjudandena till Harbin.

Om du funderar på att resa till Harbin, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Harbin.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BudapestFlyg till Dublin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Harbin med Aeroflot ,till Harbin med Air China Limited , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Harbin - Zhengzhou,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Harbin

Letar du efter ett billigt flyg till Harbin? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Harbin med bara ett par klick.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Harbin under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Harbin och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Harbin snabbare.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Harbin, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Harbin

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 5,00 kr
Kaffe med mjölk 25,00 kr
Mål på McDonald's 38,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 128,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 449,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 320,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 127,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Harbin

  • Flyg Stockholm - Harbin

    Avresa den den 10 januari 2018 och retur den den 17 januari 2018

    från 4 186 kr
    för 2dgr sedan