Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Ho Chi Minh City

Billiga flyg till Ho Chi Minh City, de bästa sista minuten-erbjudandena till Ho Chi Minh City.

Om du funderar på att resa till Ho Chi Minh City, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Ho Chi Minh City.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till HelsingforsFlyg till Warsawa,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Ho Chi Minh City med Air France ,till Ho Chi Minh City med Turkish Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Ho Chi Minh City - BangkokHo Chi Minh City - Phu QuocHo Chi Minh City - Singapore,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Ho Chi Minh City

Flyg till Ho Chi Minh City

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Ho Chi Minh City, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Ho Chi Minh City.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Ho Chi Minh City under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Ho Chi Minh City och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Om du letar efter en flygresa till Ho Chi Minh City och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Ho Chi Minh City kommer att visas på direkten.

Söker du ett flyg till Ho Chi Minh City? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Ho Chi Minh City.

Se fler topp destinationer

Flyg till Ho Chi Minh City i januari

2017-12-25 - 2017-12-312018-01-01 - 2018-01-072018-01-08 - 2018-01-14
från9 061 kr
för 6dgr sedan
från5 855 kr
för 6dgr sedan
från5 472 kr
för 6dgr sedan

Levnadskostnader i Ho Chi Minh City

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 16,00 kr
Mål på McDonald's 38,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 47,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 272,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 319,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 236,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Ho Chi Minh City

Lågprisflyg från utanför Sverige till Ho Chi Minh City