Behöver du hjälp?

Flyg Honduras

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Honduras . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.

Med Bravofly får du en möjlighet att organisera din egna resa. Men om något skulle gå fel… har du alltid en kundtjänst redo att tillgodose dina önskemål.

Välkommen till Bravofly’s sökmotor för billiga flyg, ett kraftfullt verktyg för att söka efter alla lågprisflygningar inom- och utanför Europa.

Att hitta din flygresa som uppfyller dina behov är superlätt: fyll i de tomma fälten i vår sökmotor, starta sökningen och Bravofly kommer att hitta de flygresor som bäst uppfyller dina kriterier.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Honduras , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Honduras

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Honduras

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 13,00 kr
Kaffe med mjölk 16,00 kr
Mål på McDonald's 58,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 290,00 kr
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 25,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 405,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 460,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 131,00 kr