Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Honiara

Billiga flyg till Honiara, de bästa sista minuten-erbjudandena till Honiara.

Om du funderar på att resa till Honiara, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Honiara.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AmsterdamFlyg till Halmstad,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Honiara - Kuala LumpurHoniara - Munda,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Honiara

Om du letar efter en flygresa till Honiara och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Honiara kommer att visas på direkten.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Honiara, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Honiara och många andra destinationer.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Honiara, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Honiara.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Honiara, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Honiara

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 30,00 kr
Mål på McDonald's 88,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 64,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 2,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 32,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Honiara

  • Flyg Brisbane - Honiara

    Avresa den den 12 april 2018 och retur den den 17 april 2018

    från 3 865 kr
    för 4dgr sedan