Behöver du hjälp?
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Om du funderar på att resa till Horta, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Horta.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Budapest,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Horta med TAP-Portugal , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Horta - StockholmHorta - Göteborg,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Horta

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Horta bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Horta under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Horta och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Genom att boka en flygresa till Horta med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Letar du efter ett billigt flyg till Horta? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Horta med bara ett par klick.

Levnadskostnader i Horta

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 64,00 kr
Vatten (0,33 l) 9,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 349,00 kr
Enkelbiljett 17,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 37,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 276,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 803,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 8 753,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Horta

  • Flyg Stockholm - Horta

    Avresa den den 14 januari 2020 och retur den den 21 januari 2020

    från 2 971 kr
    för 16dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Horta

Topp flygbolag