Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Ivano-Frankovsk

Billiga flyg till Ivano-Frankovsk, de bästa sista minuten-erbjudandena till Ivano-Frankovsk.

Om du funderar på att resa till Ivano-Frankovsk, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Ivano-Frankovsk.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till NiceFlyg till Erbil,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Ivano-Frankovsk - Köpenhamn,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Ivano-Frankovsk

Flyg till Ivano-Frankovsk

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Ivano-Frankovsk, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Ivano-Frankovsk och många andra destinationer.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Ivano-Frankovsk, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Ivano-Frankovsk, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Ivano-Frankovsk.

Om du letar efter en flygresa till Ivano-Frankovsk och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Ivano-Frankovsk kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Ivano-Frankovsk

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 4,00 kr
Kaffe med mjölk 5,00 kr
Mål på McDonald's 18,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 81,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 7,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 336,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 281,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 039,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Ivano-Frankovsk