Behöver du hjälp?

Flyg till Jakarta

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Jakarta, de bästa sista minuten-erbjudandena till Jakarta.

Om du funderar på att resa till Jakarta, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Jakarta.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Warsawa, Flyg till Köpenhamn, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Jakarta med Lufthansa, till Jakarta med Air France , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Jakarta - Singapore, Jakarta - Denpasar Bali, Jakarta - Stockholm, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Jakarta

Flyg till Jakarta

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Söker du ett flyg till Jakarta? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Jakarta.

Att hitta en flygresa till Jakarta som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Jakarta, resten tänker Bravofly på.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Jakarta bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Jakarta, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Jakarta. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Levnadskostnader i Jakarta

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 20,00 kr
Kaffe med mjölk 24,00 kr
Mål på McDonald's 34,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 122,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 288,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 396,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 872,00 kr

Lågprisflyg från städer i Jakarta till Jakarta

Lågprisflyg från utanför Sverige till Jakarta

Jakarta flygplatser

Väderprognos för Jakarta

 • söndag 11
  Max 33  ºC
  Min 28  ºC
 • måndag 12
  Max 34  ºC
  Min 28  ºC
 • tisdag 13
  Max 35  ºC
  Min 27  ºC
 • onsdag 14
  Max 33  ºC
  Min 26  ºC
 • torsdag 15
  Max 34  ºC
  Min 26  ºC