Flyg fran Jakarta till Semarang

Billiga flyg från Jakarta till Semarang, de bästa sista minuten-erbjudandena Jakarta till Semarang

Information om flyget från Jakarta till Semarang

Pris för flyg för återresa

ons 28 feb. - lör 02 mars

från

1 263 kr

Pris för enkelresa

från 1 263 kr

Flyg som avgår från

Flyg som anländer till

  • Semarang

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Semarang till stadscentrum

1.1 km

Flygsträcka

397.99 km

Flygbiljetter från Jakarta till Semarang

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Jakarta till Semarang

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Åker du på många flygresor? Förlita dig på Bravofly och låt oss bli din partner och ditt verktyg för att söka flyg, boka hotell och hyrbil i Semarang och resten av världen.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Jakarta till Semarang i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Jakarta till Semarang räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

Efter att du har hittat din flygresa för från Jakarta till Semarang, fortsätt att organisera din resa. Förutom flyget ger Bravofly dig möjligheten att boka hyrbil, hotellrum i Semarang och även en turistguide för Semarang för att få reda på allt som du behöver uppleva på plats.


Du kanske är intresserad av Flyg Jakarta Nu har du chansen!


Lågprisflyg från utanför Sverige till Semarang