Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Jemen

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Jemen erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.

Om du vill fördjupa din sökning, ta en titt på de flygbiljetter som finns på erbjudande till Jemen . Du hittar de under sökmotorn. Vi är glada att kunna hjälpa dig.

Bravofly är kompassen som leder sökningen efter den perfekta flygresan till Jemen . Använd de föreslagna filtren för att organisera resultaten som visas för din sökning , det ger dig mer tid att välja den lösningen som passar just dig bäst.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Jemen , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Jemen , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Jemen

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Jemen

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 33,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 196,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 139,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 131,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 826,00 kr