Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Jinan

Billiga flyg till Jinan, de bästa sista minuten-erbjudandena till Jinan.

Om du funderar på att resa till Jinan, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Jinan.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Helsingfors,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Jinan med Tiger Airways ,till Jinan med Air China Limited , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Jinan - ChicagoJinan - Hangzhou,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Jinan

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Jinan, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Jinan och många andra destinationer.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Jinan bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Jinan och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Jinan, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Jinan

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 32,00 kr
Mål på McDonald's 29,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 51,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 10,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 383,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 831,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 833,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Jinan

  • Flyg Tokyo - Jinan

    Avresa den den 11 mars 2018 och retur den den 19 mars 2018

    från 2 332 kr
    för 1dgr sedan