Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Johor Bharu

Billiga flyg till Johor Bharu, de bästa sista minuten-erbjudandena till Johor Bharu.

Om du funderar på att resa till Johor Bharu, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Johor Bharu.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BudapestFlyg till Genève,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Johor Bharu med Airasia ,till Johor Bharu med Indonesia Air Asia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Johor Bharu - Kota KinabaluJohor Bharu - Kota BharuJohor Bharu - Kuala Lumpur,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Johor Bharu

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Johor Bharu, resten tänker Bravofly på.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Johor Bharu från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

I fall du letar efter flygbiljetter till Johor Bharu, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Söker du ett flyg till Johor Bharu? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Johor Bharu.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Johor Bharu

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 26,00 kr
Kaffe med mjölk 19,00 kr
Mål på McDonald's 23,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 103,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 6,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 232,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 517,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 546,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Johor Bharu