Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Jungfruöarna

Med Bravofly får du en möjlighet att organisera din egna resa. Men om något skulle gå fel… har du alltid en kundtjänst redo att tillgodose dina önskemål.

Har du hittat in till vår flygsökmotor eftersom du är i behov av ett flyg till Jungfruöarna . Fyll i sökformuläret, genomför din sökning och välj bland de flyg som bäst passar dina behov.

Om du inte lyckas hitta din flygresa till Jungfruöarna som uppfyller alla dina krav, ställ in filtren som du hittar till vänster i sökmotorn. Med de kan du sortera ut endast den typen av flygningar som du är intresserad av.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Jungfruöarna , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Jungfruöarna . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Jungfruöarna

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Jungfruöarna

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 23,00 kr
Kaffe med mjölk 35,00 kr
Mål på McDonald's 68,00 kr
Vatten (0,33 l) 14,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 424,00 kr
Enkelbiljett 17,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 51,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 268,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 311,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 18 768,00 kr