Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Kagoshima

Billiga flyg till Kagoshima, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kagoshima.

Om du funderar på att resa till Kagoshima, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kagoshima.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BudapestFlyg till Barcelona,  etc. 


Flygbiljetter till Kagoshima

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Kagoshima och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Kagoshima, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Kagoshima bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

I fall du letar efter flygbiljetter till Kagoshima, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kagoshima

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 19,00 kr
Kaffe med mjölk 30,00 kr
Mål på McDonald's 51,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 42,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 153,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 273,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kagoshima

  • Flyg Osaka - Kagoshima

    Avresa den den 12 mars 2018 och retur den den 17 mars 2018

    från 3 530 kr
    för 10dgr sedan