Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Kalibo

Billiga flyg till Kalibo, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kalibo.

Om du funderar på att resa till Kalibo, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kalibo.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till ErbilFlyg till Barcelona,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kalibo med Tiger Airways ,till Kalibo med Airasia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kalibo - ManilaKalibo - CebuKalibo - Puerto Princesa,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kalibo

Flyg till Kalibo

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Kalibo med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Söker du ett flyg till Kalibo? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Kalibo.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Kalibo och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Kalibo under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Kalibo och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kalibo

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 16,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 7,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 111,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 340,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kalibo