Behöver du hjälp?

Flyg till Kaliningrad

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Kaliningrad , de bästa sista minuten-erbjudandena till Kaliningrad .

Om du funderar på att resa till Kaliningrad , hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kaliningrad .Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Barcelona, Flyg till Bologna, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Kaliningrad med Air Berlin, till Kaliningrad med Aeroflot , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Kaliningrad - Göteborg, Kaliningrad - Stockholm, Kaliningrad - Sankt Petersburg, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Kaliningrad

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Kaliningrad , räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Kaliningrad .

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Kaliningrad under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Kaliningrad och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Söker du ett flyg till Kaliningrad ? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Kaliningrad .

Om du letar efter en flygresa till Kaliningrad och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kaliningrad kommer att visas på direkten.

Levnadskostnader i Kaliningrad

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 40,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 314,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 14,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 385,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 591,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 005,00 kr

Lågprisflyg från städer i Kaliningrad till Kaliningrad

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kaliningrad

Kaliningrad flygplatser

Väderprognos för Kaliningrad

 • söndag 7
  Max 27  ºC
  Min 23  ºC
 • måndag 8
  Max 26  ºC
  Min 23  ºC
 • tisdag 9
  Max 26  ºC
  Min 22  ºC
 • onsdag 10
  Max 26  ºC
  Min 22  ºC