Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kalymnos

Billiga flyg till Kalymnos, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kalymnos.

Om du funderar på att resa till Kalymnos, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kalymnos.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till OsloFlyg till Malmö,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kalymnos - AtenKalymnos - Stockholm,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kalymnos

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Kalymnos, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Kalymnos.

Letar du efter ett billigt flyg till Kalymnos? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Kalymnos med bara ett par klick.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Kalymnos, resten tänker Bravofly på.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Kalymnos under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Kalymnos och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kalymnos

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 27,00 kr
Mål på McDonald's 65,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 351,00 kr
Enkelbiljett 13,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 30,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 334,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 903,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 8 358,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kalymnos