Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Kamembe

Billiga flyg till Kamembe, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kamembe.

Om du funderar på att resa till Kamembe, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kamembe.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Halmstad,  etc. 


Flyg till Kamembe

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Kamembe på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Kamembe snabbare.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Kamembe, resten tänker Bravofly på.

I fall du letar efter flygbiljetter till Kamembe, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kamembe

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 9,00 kr
Mål på McDonald's 46,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 33,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 234,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 149,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kamembe

  • Flyg Kigali - Kamembe

    Avresa den den 29 mars 2018 och retur den den 1 april 2018

    från 2 199 kr
    för 4dgr sedan