Flyg fran Kathmandu till Colombo

Billiga flyg från Kathmandu till Colombo, de bästa sista minuten-erbjudandena Kathmandu till Colombo

Information om flyget från Kathmandu till Colombo

Pris för flyg för återresa

mån 08 jan. - sön 14 jan.

från

5 659 kr

Pris för enkelresa

från 5 659 kr

Flyg som avgår från

  • Kathmandu

Flyg som anländer till

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Colombo till stadscentrum

26.97 km

Flygsträcka

2381.25 km

Flygbiljetter från Kathmandu till Colombo

Flyg till Kathmandu - Colombo

När du har hittat din flygresa från Kathmandu till Colombo fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Kathmandu till Colombo kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Colombo och om du önskar att övernatta i Colombo hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Colombo på Bravofly’s hemsida.

När du bokar dina flygresor är det lätt att bli bortskämd av Bravofly’s egenskaper. Har du en SmartPhone kan du ladda ner Bravofly’s applikation och på så sätt alltid gå runt med en sökmotor i fickan.

Om du inte har något speciellt datum du måste åka, titta på våra erbjudanden för flygblijetter för den här månaden. Erbjudandet med flyg från Kathmandu till Colombo brukar vara väldigt uppskattat vid den här tiden på året.

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Kathmandu till Colombo i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Kathmandu till Colombo räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.


Du kanske är intresserad av Flyg Kathmandu Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Colombo

Lågprisflyg från utanför Sverige till Colombo