Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kaunas

Billiga flyg till Kaunas, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kaunas.

Om du funderar på att resa till Kaunas, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kaunas.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till Palma MallorcaFlyg till Berlin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kaunas med Ryanair , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kaunas - OsloKaunas - StockholmKaunas - Köpenhamn,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kaunas

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kaunas från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Söker du ett flyg till Kaunas? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Kaunas.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Kaunas men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Kaunas är en bra anledning för att be om semester.

Om du letar efter en flygresa till Kaunas och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kaunas kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kaunas

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 10,00 kr
Kaffe med mjölk 19,00 kr
Mål på McDonald's 50,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 271,00 kr
Enkelbiljett 10,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 375,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 667,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 459,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kaunas

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kaunas

Topp flygbolag