Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kefallinia

Billiga flyg till Kefallinia, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kefallinia.

Om du funderar på att resa till Kefallinia, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kefallinia.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BangkokFlyg till Barcelona,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kefallinia med Aegean Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kefallinia - Chania,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kefallinia

Flyg till Kefallinia

Söker du ett flyg till Kefallinia? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Kefallinia.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Kefallinia men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Kefallinia är en bra anledning för att be om semester.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kefallinia från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du letar efter en flygresa till Kefallinia och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kefallinia kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kefallinia

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 13,00 kr
Kaffe med mjölk 31,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 16,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 498,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 1 195,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 473,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kefallinia

  • Flyg Aten - Kefallinia

    Avresa den den 14 mars 2018 och retur den den 16 mars 2018

    från 666 kr
    för 38dgr sedan

Topp flygbolag