Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Kelowna

Billiga flyg till Kelowna, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kelowna.

Om du funderar på att resa till Kelowna, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kelowna.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till IstanbulFlyg till Oslo,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kelowna med United Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kelowna - KöpenhamnKelowna - Las VegasKelowna - Victoria,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kelowna

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Kelowna på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Kelowna med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Kelowna under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Kelowna och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Kelowna, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kelowna

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 18,00 kr
Kaffe med mjölk 28,00 kr
Mål på McDonald's 55,00 kr
Vatten (0,33 l) 13,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 454,00 kr
Enkelbiljett 16,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 23,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 273,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 413,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 20 059,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kelowna

Topp flygbolag